Tájékoztatjuk kedves érdeklődőinket, és Vendégeinket stúdiónk korhatárairól!

Stúdiónk látogathatósága korhatáros! Részletek a jelenléti korhatárunkban olvasható!
Munkáinkat korhátárral készítjük! Részletek a piercing korhatár és tetoválás korhatárunknál olvasható!

KORHATÁRAINK:

Jelenléti korhatár:
Üzletünk látogathatósága korhatáros!
0-14 éves korig gyermekek nem tartózkodhatnak üzletünkben, melybe várónk is beletartozik!
Egy tetováló stúdió, – a dohányboltokhoz hasonlóan – nem gyermekek számára való hely.
Tisztelettel szeretnénk megkérni minden szülőt : kérjük gyermekeiket NE hozzák magukkal stúdiónkba se érdeklődéskor, se időpontjukra!
Üzletünkben nem fogjuk elvállalni a -szülő időpontja ellenére sem- a gyermek jelenlétében a munkát; kérjük szépen a gyermek felügyeletét üzletünkön kívül megoldani a stúdiónkban töltött időre!
Üzletünk, így várónk sem alkalmas gyermekek fogadására: üveg bútorokkal berendezett, valamint várónk falain nagy méretű referencia képek láthatóak munkáinkról, melyek között pl. az intim piercingek is láthatóak! Üzletünk látogathatósága korhatáros!
Természetesen mindez jól láthatóan, nagy betűkkel, ikonokkal, szemmagasságban bejárati ajtónkban is szerepel -többek között-, de biztonság kedvéért itt is fel szeretnénk hívni a figyelmet.
Megértést nagyon szépen köszönjük!

Piercing korhatár:
16 éven aluliaknak szülői engedéllyel sem vállalunk piercinget!
16-18 év között kizárólag alap piercing fajták kérhetőek, melyhez szülői -jelenlét- és helyszínen kitöltött szülői engedély szükséges!
Intim piercingek, Mellbimbó piercing, Industrial és Microdermal kizárólag 18 év felett kérhető-ezeket a fajtákat szülői engedéllyel SEM vállaljuk 18 év alatt!

Tetoválás korhatár:
18 éven aluliaknak szülői engedéllyel sem vállalunk tetoválást!
18-23 közötti fiataloknak, tapasztalataink alapján nem ajánljuk a tetoválást – mivel a test ekkor még növekszik, gyarapodik, fejlődik az izomrendszer, ezért a korai tetoválások soha nem maradnak esztétikusak, szétnyúlnak. Emellett az akkori ötletek helyett mást szeretnének viselni későbbiekben ; takarást és eltávolítást 80%-ban a korai tetováltatások miatt kérik!

Nagyon szépen köszönjük a figyelmet!
Wwitch Tattoo csapata

Köszönjük a megértést!