eltávolítás

ÍGY KÉSZÜL – YAG LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Milyen örülményekközött készül a lézeres tetoválás eltávolítás?

Minden  eltávolítás munka megkezdése előtt, minden felületet, így a kezelőágyat, és minden mást,  amihez hozzáérhetett az előző vendég,  áttisztítunk vírus-gomba-baktériumölő fertőtlenítő szerrel.
Ugyan így a munkafelületeknél, állványok, munkaasztal felületével, stb. ugyan így járunk el, majd fertőtlenítést követően minden munkafelületre új védőfólia kerül.

A munka megkezdését alapos kézfertőtlenítés előzi meg, mely  vírus-gomba-baktériumölő kézfertőtlenítővel történik.
Természetesen orvosi gumikesztyű felvétele előzi meg a munkát.

Az eltávolítást kizárólag Q-YAg géppel végezzük, és ezen belül is folyamatosan korszerűsítjük gépünket, mindig a legmodernebb verzióval dolgozva, a technika fejlődését követve, a minél hatékonyabb és biztonságos munkavégzésért.

Az eltávolítandó tetoválás felületének-és környékének fertőtlenítését szintén, vírus-gomba-baktériumölő bőrfertőtlenítővel végezzük.

A munka végeztével, minden akkor használt fólia , gumikesztyű, stb, természetesen kidobásra kerül.
Majd a gumikesztyű levétele után is kézfertőtlenítés következik.

Elkészítést követően a folyamat ciklikusan újrakezdődik, a következő eltávolítás Vendég érkezése előtt újra minden felület fertőtlenítésre kerül, újra minden munkafelület fertőtlenítésre kerül, újra le lesz fóliázva minden.
És újra, minden rend szerint halad.

Tisztán, rendezetten, maximális higiéniával dolgozunk! Mindig.

Első körben az időpontfelvételkor meg van beszélve, hogy milyen tetoválást szeretnél eltávolítani, hol van, mekkora felületű, hányszor 15perces felületű, hogy készítésekor már gördülékenyen mehessen a munka. 🙂 KATT
Valamint mielőtt megbeszélnétek az időpontot, egy nagyon részletes tájékoztatást kapsz a konzultáció alkalmával az eltávolítás gyógyulási menetéről, hogy ennek tudatában kérhess időpontot, olyan időszakot választva, amikor biztosan tudsz majd vigyázni az eltávolításodra.

Megérkezve az időpontodra recepciós munkatársunk mindent elmond nagyon részletesen az ápolásról,újra, és meg is kapod kinyomtatva az ápolási tájékoztatót. A nagy izgulásba ha elfelejtenéd, ott lesz nálad kinyomtatva, hogy egész gyógyulási idő alatt mindig meg tudd nézni,  mi a teendő 🙂

Ez után érkezni fog érted munkatársunk a várónkba.
Majd befáradtok együtt az eltávolítás munkaszobába, ahol csak ti ketten lesztek, senki idegen nem fog zavarni munka közben. Privát stúdió vagyunk!

Ekkora már minden elő van készítve a munkához.
Becsüccsensz a kezelőágyba, ( ha izgulsz, akkor segítségedre siet az izgulósok segítője, a szorongatós plüss Paralibánk 🙂 ).
Majd munkatársunk  kézfertőtlenítés, és gumikesztyű felvétele után lefertőtleníti a bőrfelületed, és környékét, az eltávolítandó tetoválásodon és környékén.

Majd megkérdezi munkatársunk, hogy kezdhetitek-e 🙂 Igen válasz esetén elkezdi a munkát.
El is röpülnek a 15 percek. Kész vagy 🙂

Ezt követően, ha biztos jól vagy, felállhatsz az ágyból, és munkatársunk, elmondja a további instrukciókat, leköti a felületet, és megmutatja, továbbiakban neked is így kell.
Majd kifáradsz a recepcióra, ahol már vár recepciósunk.
Munkatársunk pedig már készül a következő munkájára.

Majd szintén recepción történik a munka fizetése is.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran, recepciósunk készségesen válaszol!
De ha bármit elfelejtenél akkor megkérdezni, üzenetben bármikor fel tudod tenni utólag is 🙂
Nyitvatartás alatt folyamatosan válaszolunk az addig beérkezett üzenetekre!
Minden eltávolítás munkánkat maximális odafigyeléssel, szakszerűen és kedvesen készítjük! Nagyon sok szeretettel várunk!

  • Érdeklődj üzenetben!

    Amíg felkerül minden információ weboldalunkra, de addig is bármi kérdőjel van benned, írj nekünk!
    Üzeneteidet ide várjuk: KATT

  • Stúdiónk facebook oldalán

    Stúdiónk facebook oldalán mindig naprakész információkat találsz, és üzeneteidet is ide várjuk, és szélsebesen válaszolunk minden érdeklődő üzenetre teljes nyitvatartás alatt!