piercing

ÍGY KÉSZÜL – PIERCING

Milyen körülmények között dolgozunk?

Minden  piercing munka megkezdése előtt, minden felületet, így a kezelőágyat, és minden mást,  amihez hozzáérhetett az előző vendég,  áttisztítunk vírus-gomba-baktériumölő fertőtlenítő szerrel.
Ugyan így a munkafelületeknél, állványok, munkaasztal felületével, stb. ugyan így járunk el, majd fertőtlenítést követően minden munkafelületre új védőfólia kerül.

A munka megkezdését alapos kézfertőtlenítés előzi meg, mely  vírus-gomba-baktériumölő kézfertőtlenítővel történik.
Természetesen orvosi gumikesztyű felvétele előzi meg a munkát.

A piercing elkészítése előtt , a Vendég által kiválasztott ékszerfajta a lefóliázott munkaállványra ki van készítve, mely ékszer természetesen előzőleg orvosi vírus-gomba-baktériumölő műszertisztítóval való fertőtlenítésen esett át, majd fertőtlenítést követően zárt steril csomagolást kapott.
Szúrás előtt kikészítjük a csomagolásból a fertőtlenített ékszert.

A piercing helyének és környékének bőrfelületét szintén, vírus-gomba-baktériumölő bőrfertőtlenítővel végezzük.

A piercing munkák zárt csomagolású (sterilgázas) egyszer használatos branül tűkkel, a microdermalok pedig dermal punch körszikével készülnek.

A piercing elkészülését követően a használt tű, illetve a használt dermal punch, egy lezárt veszélyeshulladék-tűledobóba kerül. Későbbiekben ezeket megsemmisítésre szállítjuk, szerződésünk szerint, a klinikai megsemmisítőbe.

A munka végeztével, minden akkor használt fólia , gumikesztyű, stb, természetesen kidobásra kerül.
Majd a gumikesztyű levétele után is kézfertőtlenítés következik.

Elkészítést követően a folyamat ciklikusan újrakezdődik, a következő piercing Vendég érkezése előtt újra minden felület fertőtlenítésre kerül, újra minden munkafelület fertőtlenítésre kerül, újra le lesz fóliázva minden, új tűket és új ékszereket készítünk ki.
És újra, minden rend szerint halad.

Tisztán, rendezetten, maximális higiéniával dolgozunk! Mindig.

Első körben az időpontfelvételkor meg van beszélve, hogy milyen piercinget szeretnél, és milyen elképzelésed van az ékszerről.
Ékszerről való részletes tájékoztatást recepciósunktól kapod, hogy a piercing készítésekor már célirányosabban tudd, mit szeretnél. 🙂

Megérkezve az időpontodra recepciós munkatársunk mindent elmond nagyon részletesen az ápolásról, és meg is kapod kinyomtatva az ápolási tájékoztatót. A nagy izgulásba ha elfelejtenéd, ott lesz nálad kinyomtatva, hogy egész gyógyulási idő alatt mindig meg tudd nézni,  mi a teendő 🙂

Ez után érkezni fog érted a piercer a várónkba. Odafáradtok a vitrinhez, és ékszerválasztékunkat látva megbeszélitek még egyszer, hogy melyik ékszert szeretnéd.
Majd befáradtok együtt a piercing munkaszobába, ahol csak ti ketten lesztek, senki idegen nem fog zavarni munka közben. Privát stúdió vagyunk!

Ekkora már minden elő van készítve a munkához.
Becsüccsensz a kezelőágyba, ( ha izgulsz, akkor segítségedre siet az izgulósok segítője, a szorongatós plüss Paralibánk 🙂 ).
Majd piercerünk  kézfertőtlenítés, és gumikesztyű felvétele után lefertőtleníti a bőrfelületed, és környékét, ahova a piercing készülni fog.

Ezt követen bejelöli Neked, és tükörből is meg tudod nézni, biztos megfelelő helyre kerüljön az ékszer.

Majd megkérdezi, hogy kezdhetitek-e 🙂 Igen válasz esetén már meg is történt a szúrás, egy pillanat volt az egész. Túl vagy rajta.
Most szintén nagyon rövid idő alatt be is kerül a már előre kikészített, lefertőtlenített, általad kiválasztott ékszer.
Az ékszer lezárása is megtörtént mire egyet pislogtál.
Kész vagy 🙂

Szükség esetén letörölgeti a szúrás környékét a piercer, és meg is csodálhatod a tükörben az új munkát!

Ezt követően, ha biztos jól vagy, felállhatsz az ágyból, és piercerünk, elmondja a további instrukciókat, majd kifáradsz a rececióra, ahol már vár recepciósunk.
Piercerünk pedig már készül a következő munkájára.

A recepción, ha megengeded, lefotózzuk az elkészült munkát, hogy bemutathassuk referenciáink között 🙂 Pl. Itt: KATT

Majd szintén recepción történik a munka fizetése is.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran, recepciósunk készségesen válaszol!
De ha bármit elfelejtenél akkor megkérdezni, üzenetben bármikor fel tudod tenni utólag is 🙂
Nyitva tartás alatt folyamatosan válaszolunk az addig beérkezett üzenetekre!

Minden piercing munkánkat maximális odafigyeléssel, szakszerűen és kedvesen készítjük! Nagyon sok szeretettel várunk!

  • Érdeklődj üzenetben!

    Bármi kérdőjel van benned, írj nekünk!
    Üzeneteidet ide várjuk: KATT

  • Stúdiónk facebook oldalán

    Stúdiónk facebook oldalán mindig naprakész információkat találsz, és üzeneteidet is ide várjuk, és szélsebesen válaszolunk minden érdeklődő üzenetre teljes nyitvatartás alatt!