• Az oldal feltöltés alatt!

  Képek és szövegek feltöltése folyamatban van.
  Kérlek térj vissza később a végleges tartalomért! 🙂

Szemöldöktetoválásról

ÍGY KÉSZÜL – SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

Milyen körülmények között, mivel készül a szemöldöktetoválás?

Minden tetoválás munka megkezdése előtt, minden felületet, így a kezelőágyat, és minden mást, amihez hozzáérhetett az előző vendég, áttisztítunk vírus-gomba-baktériumölő fertőtlenítő szerrel.
Ugyan így a munkafelületeknél, állványok, munkaasztal felületével, stb. ugyan így járunk el, majd fertőtlenítést követően minden munkafelületre, és mindenre amihez hozzáérünk munka közben, új védőfólia kerül.

A munka megkezdését alapos kézfertőtlenítés előzi meg, mely vírus-gomba-baktériumölő kézfertőtlenítővel történik.
Természetesen orvosi gumikesztyű felvétele előzi meg a munkát.

A tetoválás elkészítése előtt, lefóliázott munkaállványra ki van készítve minden az adott munkához szükséges, szintén lefóliázott eszköz, és tetoválógép.

A tetoválás helyének és környékének bőrfelületét szintén, vírus-gomba-baktériumölő bőrfertőtlenítővel végezzük.

A tetoválás munkák zárt csomagolású (sterilgázas) egyszer használatos tűmodulokkal készülnek. Melyeket Vendég jelenlétében bontunk fel, és helyezünk a tetoválógépbe.

Festékek és eszközök terén kizárólag -ellenőrzött, engedéllyel rendelkező- világmárkákkal dolgozunk, mindenből a legjobb minőségű professzionális termékekkel dolgozunk a munkáink legjobb végeredményéért. És természetesen a biztonságért.
Mindezek legálisan működő, professzionális szaküzletekből származnak, akik egyenesen a gyártóval állnak kapcsolatban!

A tetoválás készülése közben sűrűn cseréljük a kesztyűket is, hiszen a tetoválás a bejelöléssel együtt akár 2 órát is igénybe vehet.

A tetoválás elkészülését követően a használt tűmodulok egy lezárt veszélyeshulladék-tűledobóba kerülnek. Későbbiekben ezeket megsemmisítésre szállítjuk, szerződésünk szerint, a klinikai megsemmisítőbe.

A munka végeztével, minden akkor használt fólia, gumikesztyű, stb, természetesen kidobásra kerül.
Majd a gumikesztyű levétele után is kézfertőtlenítés következik.

Elkészítést követően a folyamat ciklikusan újrakezdődik, a következő tetoválás Vendég érkezése előtt újra minden felület fertőtlenítésre kerül, újra minden munkafelület fertőtlenítésre kerül, újra le lesz fóliázva minden, új tűmodulokat készítünk ki.
És újra, minden rend szerint halad.

Tisztán, rendezetten, maximális higiéniával, professzionális eszközökkel dolgozunk! Mindig.

Első körben az időpontfelvételkor meg van beszélve a személyes konzultáció során, hogy milyen típusú szemöldöktetoválást szeretnél, valamint milyen típusú szemöldöktetoválás készíthető el a szemöldököd természetes szálai sűrűsége által.
Minderről tájékoztatást recepciónkon kapod személyesen látva a szemöldököd, hogy a tetoválás időpontjakor már minden a megbeszéltek szerint, gördülékenyen és hatékonyan mehessen. 🙂

Megérkezve az időpontodra recepciós munkatársunk mindent elmond nagyon részletesen az ápolásról, és meg is kapod kinyomtatva az ápolási tájékoztatót. A nagy izgulásba ha elfelejtenéd, ott lesz nálad kinyomtatva, hogy egész gyógyulási idő alatt mindig meg tudd nézni, mi a teendő 🙂

Ez után érkezni fog érted a munkádat készítő tetoválónk a várónkba.
Majd befáradtok együtt a tetoválás munkaszobába, ahol csak ti ketten lesztek, senki idegen nem fog zavarni munka közben. Privát stúdió vagyunk!

Majd tetoválónk kézfertőtlenítés, és gumikesztyű felvétele után lefertőtleníti a bőrfelületed, és környékét, ahova a tetoválás készülni fog.
Elkezdődik a szemöldöktetoválás keretének megtervezése melynek eredményeképpen láthatod milyen formájú lesz a szemöldököd.
Itt a kósza szemöldökszálakat csipesszel eltávolítjuk, hogy letisztult szép végeredmény születhessen.
Tükörből is és szabad szemmel is alaposan megnézed a tervet, megfelelőnek látod-e a formát, és ha mindent tökéletesnek találsz, akkor felkerül az érzéstelenítő, majd ezt követően kezdődhet is a tetoválás!

Befekszel a kezelőágyba, ( ha izgulsz, akkor segítségedre siet az izgulósok segítője, a szorongatós plüss Paralibánk 🙂 ).

Majd megkérdezi tetoválónk, hogy kezdhetitek-e 🙂 Igen válasz esetén dolgozni kezd.
Munka közben bármikor szólhatsz,( hogy nehogy bemozdulj tetoválás közben), hogy megállva szabad szemmel és tükörből is folyamatosan figyelemmel kísérhesd a készülő munkát!
Majd elkészülve , újra alaposan átnézed, minden részlettel elégedett vagy e! A tetoválás akkor készült el, ha teljesen tökéletesnek találod! 🙂

Meg is csodálhatod az új munkát!

Ezt követően, ha biztos jól vagy, felállhatsz az ágyból, és tetoválónk, elmondja a további instrukciókat.
Majd kifáradsz a recepcióra, ahol már vár recepciósunk,  tetoválónk pedig már készül a következő munkájára.

A recepción, ha megengeded, lefotózzuk az elkészült munkát, hogy büszkén bemutathassuk referenciáink között 🙂 Pl. Itt weboldalunk munkáink menüpontjaiban!

Majd szintén recepción történik a munka fizetése és a korrekciós időpont felvétele is.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran, recepciósunk készségesen válaszol!
De ha bármit elfelejtenél akkor megkérdezni, üzenetben bármikor fel tudod tenni utólag is 🙂
Nyitvatartás alatt folyamatosan válaszolunk az addig beérkezett üzenetekre!

Minden tetoválás munkánkat maximális odafigyeléssel, szakszerűen és kedvesen készítjük! Nagyon sok szeretettel várunk!

 • Érdeklődj üzenetben!

  Amíg felkerül minden információ weboldalunkra, de addig is bármi kérdőjel van benned, írj nekünk!
  Üzeneteidet ide várjuk: KATT

 • Stúdiónk facebook oldalán

  Stúdiónk facebook oldalán mindig naprakész információkat találsz, és üzeneteidet is ide várjuk, és szélsebesen válaszolunk minden érdeklődő üzenetre teljes nyitvatartás alatt!