Tetoválás árlista és Árajánlat kérő

 • Miből áll a tetoválás ára stúdiónkban?

  Egy minőségi tetoválás munka elkészítéséhez szükséges:

  • Orvosi bőrfertőtlenítők – Vendégeink biztonságáért
  • Vírus-gomba-baktériumölő felületfertőtlenítők – Munkatársaink és Vendégeink bizonságáért egyaránt.
  • Egyszer használatos higiéniai eszközök, melyek szükségesek egy tetoválás elkészítéséhez – Gumikesztyű, papírtörlőkendők, speciális eszközfóliák, speciális takarófóliák Vendégeink biztonságáért
  • Egyszer használatos professzionális, magas minőségű tetoválóeszközök – Tűmodulok, festékkupakok, stencileszközök, bandázsok.
   Stúdiónkban kizárólag egyszer használatos, zárt csomagolású, steril tűmodulokat használunk a tetoválások készítéséhez Vendégeink 100%-os biztonságért.
   Különböző vonalvastagságokhoz vagy különböző satírozásokhoz – tehát minden egyes munkafolyamathoz külön tűmodul szükséges!
   Így egy tetoválás készítéséhez akár 4-8 féle tűmodult is el kell használni egyszerre! Egy kis munkán belül is minimum 3-mat !
  • Professzionális, minőségi, biztonsági adatlappal rendelkező, engedélyezett tetoválófestékek.
   Stúdiónkban kizárólag nemzetközileg elismert, világmárkás prémium minőségű festékekkel dolgozunk, hiszen a munkánk a referenciánk! Minőségi munka minőségi festékkel végezhető!
   Természetesen a prémium festékek magukkal vonják, hogy teljes mértékben biztonságosak az emberi szervezetre, a bőr teljes mértékben befogadja az erre kifejlesztett festékeket.
  • Professzionális tetoválógépek és tartozékok – A mindennapi munka során a finom motoros gépek is elhasználódnak, és cserélni kell őket félévente-évente.
  • Stencilek készítése – hogy Vendégeink láthassák tetoválás előtt, mi fog elkészülni.
   Nyomtatott stencilek esetében a nyomtatópatron költségei;
   Szabadkezes papíralapú tervek esetében a papír és íróeszközök, művészceruzák fogyóeszközök költségei;
   Szabadkezes Freehand tervek esetén a bőrfilcek- fogyóeszközök költségei.
  • Rezsiköltségek/fenntartás – Áramfogyasztás, a tetoválógép árammal működik a munkához pedig megfelelő megvilágítás is szükséges. Télen fűtés, nyáron hűtés Vendégeink komfort érzetéért.
   – Valamint nem utolsó sorban olyan üzlethelyiségben fogadhassunk, színvonalas beltérrel, ahol élmény a munka készítése és szívesen térnek be Vendégeink.
   – Stúdiónk minden Vendégének külön-privát munkateret biztosít! Munkáink mindegyikét privát munkaszobában végezzük, ahol kizárólag a munka készítője van jelen Vendégünkkel, kéretlen leskelődők nélkül!
  • Adók és járulékok – Stúdiónkban minden munkatárs be van jelentve, valós óraszámban, és törvényeknek megfelelően szabályosan működik, mely költségekkel jár.
   Stúdiónk tetoválás Vendégeiért recepciós és tetováló munkatársunk egyaránt dolgozik a zökkenőmentes, részletes teljes körű előzetes tájékoztatástól, bejelentkezésen, ápolási tájékoztatáson át a munka elkészítéséig, és ezen felül a gyógyulási idő alatti és utáni teljes körű tájékoztatáson és ellenőrzésen át.
  • A tetováló szaktudása – Stúdiónk mindhárom tetoválóművésze magasan képzett, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, munkáját hivatásszerűen több éve végzi. Tetoválóművészeink 4, 5, 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
   Ezáltal minőségi munkára képesek, mindezt megfelelően rövid idő alatt, a bőr túldolgozása nélkül. Vendégeinknek nem kell túl hosszú időt átszenvedni egy-egy tetoválás elkészüléséért, és nem válik túl sebessé sem a tetoválás gyógyulás alatt. Tetoválóink megfelelő rutinnal dolgoznak.
  • A tetováló munkája – Maga a tetoválás tervezéstől a kivitelezésig, melynek árazásának mértéke a tetoválás paramétereitől függ ( méret, bonyolultság, szín, időigény, magas anyagköltség )
  • A tetováláshoz szükséges utókezelő termékek, melyet stúdiónk biztosít Vendégeinek a megfelelő gyógyulásért, hogy a gyógyult munka olyan lehessen, amilyet elvárunk:
   A tetoválást a gyógyulási idő alatt ne érhesse kórokozó ezáltal ne fertőződhessen be, és a festék és varréteg ne dörzsölődhessen le a ruha vagy bármi által – a munka ne károsodhasson az idő alatt se, amíg meggyógyul!
 • Ahhoz hogy egy tetoválás elkészülhessen megfelelő sterilitással, körülmények között, minőségben és módon, egy hivatalosan működő stúdióban képzett-tapasztalt tetováló által sok dolog szükséges, mely mind költségekkel jár.

  Ezekből csak egy maga a tetoválás.

  A tetoválás nem olcsó, viszont életre szól.
  Ha egy tetoválás olcsó, érdemes elgondolkodni. – Vajon mi hiányzik?