tetoválás

ÍGY KÉSZÜL – TETOVÁLÁS

Milyen körülmények között dolgozunk?

Minden  tetoválás munka megkezdése előtt, minden felületet, így a kezelőágyat, és minden mást,  amihez hozzáérhetett az előző vendég,  áttisztítunk vírus-gomba-baktériumölő fertőtlenítő szerrel.
Ugyan így a munkafelületeknél, állványok, munkaasztal felületével, stb. ugyan így járunk el, majd fertőtlenítést követően minden munkafelületre, és mindenre amihez hozzáérünk munka közben, új védőfólia kerül.

A munka megkezdését alapos kézfertőtlenítés előzi meg, mely  vírus-gomba-baktériumölő kézfertőtlenítővel történik.
Természetesen orvosi gumikesztyű felvétele előzi meg a munkát.

A tetoválás elkészítése előtt, lefóliázott munkaállványra ki van készítve minden az adott munkához szükséges, szintén lefóliázott eszköz, és tetoválógép.

A tetoválás helyének és környékének bőrfelületét szintén, vírus-gomba-baktériumölő bőrfertőtlenítővel végezzük.

A tetoválás munkák zárt csomagolású (sterilgázas) egyszer használatos tűmodulokkal készülnek. Melyeket Vendég jelenlétében bontunk fel, és helyezünk a tetoválógépbe.

Festékek és eszközök terén kizárólag -ellenőrzött, engedéllyel rendelkező- világmárkákkal dolgozunk, mindenből a legjobb minőségű professzionális termékekkel dolgozunk a munkáink legjobb végeredményéért. És természetesen a biztonságért.
Mindezek legálisan működő, professzionális szaküzletekből származnak, akik egyenesen a gyártóval állnak kapcsolatban!

A tetoválás készülése közben sűrűn cseréljük a kesztyűket is, hiszen a tetoválás esetenként órákig tart.

A tetoválás elkészülését követően a használt tűmodulok egy lezárt veszélyeshulladék-tűledobóba kerülnek. Későbbiekben ezeket megsemmisítésre szállítjuk, szerződésünk szerint, a klinikai megsemmisítőbe.

A munka végeztével, minden akkor használt fólia, gumikesztyű, stb, természetesen kidobásra kerül.
Majd a gumikesztyű levétele után is kézfertőtlenítés következik.

Elkészítést követően a folyamat ciklikusan újrakezdődik, a következő tetoválás Vendég érkezése előtt újra minden felület fertőtlenítésre kerül, újra minden munkafelület fertőtlenítésre kerül, újra le lesz fóliázva minden, új tűmodulokat készítünk ki.
És újra, minden rend szerint halad.

Tisztán, rendezetten, maximális higiéniával, professzionális eszközökkel dolgozunk! Mindig.

Első körben az időpontfelvételkor meg van beszélve,-az árajánlatkérő szerint: KATT– hogy milyen tetoválást szeretnél, és milyen elképzelésed van a tervezést illetően.
Tetoválás egyedi tervezésének menetéről részletes tájékoztatást recepciósunktól kapod, hogy a tetoválás időpontjakor már minden a megbeszéltek szerint, gördülékenyen és hatékonyan mehessen. 🙂

Megérkezve az időpontodra recepciós munkatársunk mindent elmond nagyon részletesen az ápolásról, és meg is kapod kinyomtatva az ápolási tájékoztatót. A nagy izgulásba ha elfelejtenéd, ott lesz nálad kinyomtatva, hogy egész gyógyulási idő alatt mindig meg tudd nézni,  mi a teendő 🙂

Ez után érkezni fog érted a munkádat készítő tetoválónk a várónkba.
Majd befáradtok együtt a tetoválás munkaszobába, ahol csak ti ketten lesztek, senki idegen nem fog zavarni munka közben. Privát stúdió vagyunk!

Majd tetoválónk  kézfertőtlenítés, és gumikesztyű felvétele után lefertőtleníti a bőrfelületed, és környékét, ahova a tetoválás készülni fog.
Elkezdődik a hatékony tervezés : KATT és megszületik a tetoválás terve! 🙂
Becsüccsensz a kezelőágyba, ( ha izgulsz, akkor segítségedre siet az izgulósok segítője, a szorongatós plüss Paralibánk 🙂 ).

Tükörből is és szabad szemmel is alaposan megnézed a tervet, és ha mindent tökéletesnek találsz, akkor kezdődik a tetoválás!

Majd megkérdezi tetoválónk, hogy kezdhetitek-e 🙂 Igen válasz esetén dolgozni kezd.
Munka közben bármikor szólhatsz,( hogy nehogy bemozdulj tetoválás közben), hogy megállva szabad szemmel és tükörből is folyamatosan figyelemmel kísérhesd a készülő munkát!
Majd elkészülve , újra alaposan átnézed, minden részlettel elégedett vagy e! A tetoválás akkor készült el, ha teljesen tökéletesnek találod! 🙂

Meg is csodálhatod az új munkát!

Ezt követően, ha biztos jól vagy, felállhatsz az ágyból, és tetoválónk, elmondja a további instrukciókat, leköti a felületet, majd megmutatja hogy továbbiakban neked is így kell.
Majd kifáradsz a recepcióra, ahol már vár recepciósunk.
Tetoválónk pedig már készül a következő munkájára.

A recepción, ha megengeded, lefotózzuk az elkészült munkát, hogy bemutathassuk referenciáink között 🙂 Pl. Itt weboldalunk munkáink menüpontjaiban!

Majd szintén recepción történik a munka fizetése is.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran, recepciósunk készségesen válaszol!
De ha bármit elfelejtenél akkor megkérdezni, üzenetben bármikor fel tudod tenni utólag is 🙂
Nyitvatartás alatt folyamatosan válaszolunk az addig beérkezett üzenetekre!

Minden tetoválás munkánkat maximális odafigyeléssel, szakszerűen és kedvesen készítjük! Nagyon sok szeretettel várunk!

  • Érdeklődj üzenetben!

    Amíg felkerül minden információ weboldalunkra, de addig is bármi kérdőjel van benned, írj nekünk!
    Üzeneteidet ide várjuk: KATT

  • Stúdiónk facebook oldalán

    Stúdiónk facebook oldalán mindig naprakész információkat találsz, és üzeneteidet is ide várjuk, és szélsebesen válaszolunk minden érdeklődő üzenetre teljes nyitvatartás alatt!